Očkovanie klientov Domov n.o.

02.03.2021 00:00

Očkovanie klientov Domov n.o.

Dňa 02.03.2021 sme sa dočkali očkovania klientov Domov n.o. vakcínou Pfizer, ktorá patrí medzi najúspešnejšie vakcíny proti Covid-19. Dlhoočakávané očkovanie prebehlo bez akýchkoľvek problémov a žiadnych vedľajších účinkov. Prvé kolo očkovania je za nami a veríme, že keď o pár týždňov budeme zaočkovaní druhou dávkou vakcíny, opäť sa vrátime do čias bez strachu a užívania sa každého slnečného dňa. 

Veľké ďakujem patrí za zodpovedný, spoľahlivý a najmä bezpečný proces očkovania pánom doktorom: MUDr. Kristína Tomová a MUDr. Jozef Melicherčík, ktorí boli k našim klientom veľmi ľudskí a tolerantní. Patrí vám veľká vďaka aj za všetkých klientov, ktorí boli nesmierne šťastní, že aj ony už patria do skupiny zaočkovaných na Slovensku. 

Taktiež chceme veľmi pekne poďakovať Mgr. Patricii Demeterovej a Martine Uramovej, ktoré sa priamo podujali pri očkovacom procese a zodpovedne spolupracovali so zdravotníkmi. Ďakujem patrí i všetkým zamestnancom, ktorí akokoľvek prispeli k príprave a organizovaniu tohto náročného dňa. V neposlednom rade ďakujem i klientom Domov n.o., ktorí boli počas dňa zodpovední a nápomocní. 

Tešíme sa, že aj naše zariadenie Domov n.o. bude patriť na zoznam zaočkovaných nielen zamestnancov, ale čo chvíľu i klientov. 

 

—————

Späť