NOVÝ KONTEKTOMAT AKO POMOC V KUCHYNI

16.11.2022 11:29

NOVÝ KONVEKTOMAT AKO POMOC PRI VARENÍ!

Od dnešného dňa sa naše zariadenie môže pýšiť novým prístrojom v kuchyni, ktorý si ľahko poradí s pečením, naparovaním či inými prípravami jedál!
Neskutočne sa tešíme, že práve Domov n.o. Veľké Pole má vo vybavení kuchyne takéhoto pomocníka, ktorý si hravo poradí s akýmikoľvek tepelnými úpravami jedál. Naši klienti tak budú môcť ochutnávať jedlá na rôzne spôsoby, ktoré iim pripravia naše šikovné kuchárky a kuchár.
Veľké ĎAKUJEM patrí pani riaditeľke, ktorá na podnet hlavného kuchára ihneď riešila finančné prostriedky a vhodné podmienky na zaobstaranie konvektomatu v našej kuchyni. Musíme si priznať, že pani riaditeľka každému rozumnému nápadu, ktorý môže zefektívniť prácu našim zamestnancom, NIKDY nepovie nie. Napriek neľahkému procesu sa jej podarilo získať ďalšiu modernú technológiu, z ktorej sa všetci tešíme.
Zároveň veľká vďaka patrí aj firme JAZ Gastro za veľmi spoľahlivé a rýchle jednanie, za odbornú pomoc pri výbere produktu a najmä za inštaláciu a zaškolenie nášho personálu v kuchyni! Je radosť jednať s firmou na úrovni.

 

Autor: Bc. Barbora Demeterová, DiS.art

 

 

 

—————

Späť